Ukens smak

A Moment to BalanceGod fredag alle sammen! 

I dag har jeg ligget i sengen og slappet av ekstra lenge, fordi jeg kan! I dag har jeg nemlig hatt fridag, og hadde egentlig planer fra morgenen av, men i og med at de ble avlyst, hadde jeg ekstra lang tid på å våkne. Nydelig! Dagen ble startet med en utrolig deilig kopp med te, denne gangen en blanding av sitrus frukter, "toppet" med honning og en skife sitron. Yummy! Jeg er litt usikker på hvor en får kjøpt disse i butikk, men har selv prøvesmakt på jobb og i praksis hvor de har en haug av disse. Tenk dere å nyte denne koppen med te sammen med koseklær,  morgenradioen og fargeleggingsboka. Finnes det noe stort bedre enn det? 

Hva er en god start på dagen for deg? 

#te #hverdag #lykke #drikke #smak 

En liten kopp helgekosGod lørdags morgen! Utenfor vinduene kaster vinden det fallne løvet rundt i luften. Gradestokken har jeg ikke orket å se på ennå. Her inne stter jeg, sammenkrøllet under teppet mitt med fyr i peisen og varm te på bordet. Morgenen kan ikke starte stort bedre enn det. Senere i dag er det tid for jobb igjen. Det er min faste jobbhelg denne uken, og både dagen i dag og morgendagen går derfor med til det. Det gjelder derfor å nyde disse timene før og etter jobb så mye en kan. 

Jeg har helt glemt vekk "ukens smak" i det siste. Denne teen er en indisk chai, som smaker helt nydelig! Jeg kommer dessverre ikke på hvor denne er kjøpt hen, men er i løsvekt. Mer om denne når jeg finner ut av hvor den selges. Ønsker dere alle en nydelig dag og en flott helg! 

#hverdag #foto #te #jobb

Ukens smak: Økologisk rose, kamille og lavendel

Jeg tenkte å begynne med "ukens smak" som jeg introduserte for dere gjennom innlegget "50 shades of earl grey". Ukens smak går ut på at jeg skal teste ut en ny type te hver uke, og gi min mening om den. Hovedgrunnen til dette er at jeg har så enorme mengder med te, og har liten peiling på hva jeg faktisk liker og ikke. Planen er å minske ned på mengden og samtidig finne ut av hva jeg vil beholde videre, kjøpe nytt av, og hva jeg godt kan klare meg uten.

Pukka har generelt en veldig naturlig smak. Det smaker ikke unaturlig eller fake. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. På en måte elsker jeg det. Det viser at teen består av organiske varer. Men smaken bærer også veldig preg av dette. Denne uken prøvde jeg ut denne teen med rose, kamomille og lavendel. Kamomille skal visstnok være veldig bra for blant annet stress og halsbrann.

Jeg syntes denne teen var veldig god sammen med honning og sukker, og at det var en av de bedre pukka-smakene jeg har prøvd. 


Note to self: denne pukka-teen må jeg kjøpe meg mer av en dag. Har dere prøvd ut denne? 
Hva syntes dere om Pukka?

#te #smak #ukenssmak #pukka 

, Kristiansand

hits