Skjønnhet

Golden Ticket


Bildet er lånt av ei venninne 

Hei alle søtnoser! I går gikk dagen i ett, og jeg glemte jo faktisk vekk hele bloggen! Planen var egentlig å skrive litt på kveldinga i går, men så plutselig hadde ei venninne av meg vunnet to "VIP"-billetter til show med Jan Thomas, så da måtte jeg jo selvfølgelig gripe muligheten. Vi visste egentlug ikke noe om hva dette gikk ut på, så halvstelte og trøtte møtte vi opp på Sørlandssenteret klokken 8 på kvelden. Det første som møter oss er en dame som vil ta bilde av oss sammen med billettene vi hadde vunnet. Jeg er rimelig sikker på at vi begge var rødsprengte i ansiktet på det bildet, så utrolig flaut! 


Resten av kvelden var egentlig utrolig artig. Vi lærte mye om hudpleie, sminke og hår, og fikk personlige tips av Jan Thomas og andre stylister og "eksperter" senere. I tillegg fikk vi avslag på alle produktene, samt et gavekort på 200,- Jeg endte derfor opp med en pose full med herlige produkter til en god pris.

Alt dette fikk jeg for 666,- Noe som jeg absolutt ikke klager over. Det jeg kjøpte var shampo, balsam, hårkur og en deilig olje for ansiktet. I tillegg fikk jeg med bomullspads, noe som alltid er kjekt å ha. Oljen var det desidert dyreste jeg kjøpte. Bare den i seg selv kostet egentlig 645,- noe jeg aldri i livet ville betalt, men siden den var på tilbud, og jeg hadde gavekortet, ble det en ganske så ålreit pris til slutt. I tillegg hadde jeg siklet etter en slik olje i flere måneder. Jeg prøvde denne i natt og ansiktet mitt var utrolig mykt og deilig da jeg våknet på morgenen. Et godt kjøp med andre ord! 

Jeg storkoste meg sånn i går at jeg rett og slett glemte vekk innlegg for både i går og i dag. Men det er vel egentlig bare et godt tegn. I morgen er det fri, noe som betyr blogging og masse nye prosjekter! Stay tuned! 

#JanThomas #skjønnhet #velvære #kropp #sminke #hud #innkjøp #foto #Ren

Få perfekte øyenbryn på 1-2-3!

Jeg tror jeg snakker for fler enn bare meg selv når jeg sier at det å få til fine bryn til tider kan være et herk. Spesielt når en har dårlig tid, og "skal bare..", der kjenner jeg meg i alle fall særdeles godt igjen. Resultatet blir en lang regle med ufine gloser etterfulgt av et sukk og et aldri så lite sinneutbrydd før det bare er å starte fra begynnelsen igjen. Når jeg ser tilbake på bilder tatt av meg iløpet av det siste året, har bryna mine hatt større variasjon på frisyren enn håret mit har hatt.. Da vet du det er på tide å ta noen tak. 

Så jeg dro på en sminkebutikk for å sjekke ut hvilket utvalg de hadde av øyenbrynsmagi. Der kom jeg i snakk med en utrolig hyggelig dame som hjalp meg rundt og viste meg diverse produkter. Vi snakket mye og lenge om høyt og lavt, og før jeg visste ordet av det var jeg den stolte eier av et nytt sminkeprodukt, yey! da jeg gikk ut av butikken, hadde jeg ikke bare med meg ett produkt i handleposen, neida, jeg hadde handlet for nærmere 600 kroner. Til mitt forsvar var dama flink til å prate, og jeg trengte ny sminke. 

Da jeg kom hjem for å prøve ut dette vidunderlige produktet, visste jeg ikke helt hva jeg kunne forvente meg. Jeg er ingen sminkeekspert og har måtte kaste litt av hvert opp igjennom pga elendige ekspeditører som tror de kan mye mer om sminke enn de i virkeligheten kan. Denne dama derimot visste hva hun pratet om, og gjett om jeg ble forelsket i mitt nyeste innkjøp! Jeg er helt solgt. Ikke bare var det enkelt å forme brynene, men resultatet ble så mye bedre enn jeg forventet meg. Ikke var det dyrt heller. Settet kostet et sted mellom 150 og 200 kroner, noe jeg mener er helt fair for et sminkeprodukt som varer lenge. 


Resultatet på bildet over er fra første gang jeg prøvde ut settet, og det er selvfølgelig slik at øvelse gjør mester. Likevel syntes jeg resultatet var flott til å være første forsøk. Nå, et par dager etter innkjøpet, har jeg begynt å få mer teken på det, og er nå absolutt avhengig. Det beste av alt er at jeg nå slipper å måtte gjøre brynene på nytt fordi jeg ikke får det til på forsøk nummer en. I tillegg sitter sminken hele dagen! 

Har dere prøvd ut dette produktet? 

Hvilke produkter bruker dere for å få flotte bryn? 

#sminke #skjønnhet #nettavisen #side2 #loreal

, Kristiansand

hits