oktober 2015

Oktober i bilder

Oktober må være en av de fineste månedene vi har, men nydelige farger og vær som passer inn i alle årstider. Når det kommer til fotografering så er det alltid nydelige motiver å finne i oktober. Jeg prøver å ta med meg kameraet rundt når jeg drar ut av huset, men det er vel heller sjeldent at jeg husker å ta det med. Det er egentlig utrolig synd, for det er ofte jeg tar meg selv i å få øye på noe utrolig vakkert og tenke at det der skulle jeg tatt bilde av.  Likevel har jeg fått tatt noen bilder denne måneden. Og nå som det er den siste dagen i oktober, tenkte jeg det ville passe bra med et lite bildedryss fra denne måneden. Kom gjerne med tilbakemeldinger! 

#foto #fotografering #høst #natur #friluftsliv


 

Jeg må takke for alle koselige tilbakemeldinger jeg har fått i det siste! Det er utrolig koselig å se at så mange tar turen innom bloggen min og setter pris på det arbeidet jeg legger ned i den. Tusen, tusen takk, dere er herlige! 

DIY: Halloween spesial

I morgen er det som de fleste har fått med seg Halloween. I den anledning har jeg satt sammen et innlegg med mange godsaker som kan være til inspirasjon for store og små. Jeg vil vise dere forslag til sminking av sår og hvordan dere kan gjøre vanlig knask litt ekstra spennende og atraktivt for de minste. Gi meg gjerne tilbakemeldinger om hva dere syntes om innlegget, del det gjerne og kom gjerne også med tips og triks! 

Det første jeg vil vise dere er hvordan en kan gjøre noe så "kjedelig" som popcorn om til noe spennende og fargerikt. Det du trenger er farge beregnet på mat, litt smør, plasthansker, plastposer og popcorn. 
Start med å poppe popcornet. Når dette er ferdig kan du ta det ut og begynne med å smelte smøret. I mellomtiden tar du frem fargene du har lyst til å bruke på popcornet. Det jeg gjorde var at jeg tok hånden inn i posen, brukte fingrene gjennom plasten for å få farge på posen, gne sidene i posen mot hverandre for å spre den utover for så å vrenge posen slik at fargen kom på innsiden. Gjør dette med antall ønsket farger og fordel så popcornet på de forskjellige fargeposene. Når smøret er ferdig kan du heller litt i hver pose, blåse posen litt opp, lukke igjen og riste godt til alt er farget. 

Det neste jeg vil vise dere er ulike måter å sminke sår på. Her er det både overflatesår, og sår som går helt ned til ben og brusk. En ting jeg vil tipse dere om før dere starter er å ikke lage så mye kant på sårene. Jeg brukte for mye voks, noe som gjorde at sårene ble seende fake ut før jeg klipte ned kantene. Utenom det er det bare å lete frem alt dere har i skap og skuffer. Kun fantasien setter grenser! Jeg for eksempel har brukt konditorfarge/matfarge som blod og det ble utrolig tøft! 

Det finnes flere måter å lage sår på. Noen bruker latex, noen bruker papir osv. Jeg har brukt teater-voks som jeg fikk kjøpt på en hobby-butikk. I fjor lagde jeg en sminke som fikk det til å se ut som om huden under øyet mitt var revet vekk. Denne fremgangsmåten har jeg ingen bilder av, men hvis du søker på yutube, finner du mange forskjellige eksempler på hvordan det kan gjøres. Fremgangsmåten er forsåvidt lik som på de andre sårene jeg har lagd. I år har jeg prøvd meg på diverse sår på hånd. Til dette har jeg brukt voks, vanlig foundation tilpasset min hud, teatersminke, noe til å forme voksen med, pudder, koster til å fordele sminken med og konditorfargen. En kan også bruke andre former for fake-blod. 

Jeg lekte meg også litt med q-tips etter å ha sett diverse videoer og bilder av sår hvor en liksom kan se ben og brusk stikke frem. Jeg syntes det så så stilig ut, og ikke minst ekte, at jeg måtte prøve det selv. For å lage effekten av at såret går helt inn til bein/brusk, klipte jeg opp en hvit q-tips som jeg la inn under voksen. Jeg brukte kun en liten del av overflaten, som jeg i tillegg gjorde nokså flat slik at den ikke skulle poppe for mye opp. Resten av sminken gjorde jeg på samme måte som på bildene over. Jeg la etter hvert merke til at om en tar litt vann på sminken med en q-tips eller annet, ser det straks utrolig mye mer levende og ekte ut! Dette ble gjort på begge eksemplene under.

Hva syntes dere? 
Har dere noen gode forslag til sminke, kostyme og godteri? 

#DIY #Halloween #sminke #hjemmelaget #håndarbeid #inspirasjon #mat

Sykt barn

Hei og hå! 

Dagen i dag har for det meste gått til praksis. I går jeg jo på kveldsvakt, så gjett om jeg var trøtt da vekkerklokka ringte 06.30 på morgenen i dag!? Det positive er at det som regel går over bare jeg får satt meg inn i bilen med radio og nistepakka. Da har jeg litt "meg"- tid før vakta starter. Sånn sett er jeg glad i å ha litt kjørevei til jobb. Men da jeg var på vei hjem, sa det plutselig pang i eksosen, og bilen fikk en utrolig stilig lyd hver gang jeg gassa! Nei, bilen min har hatt litt trøbbel med fordøyelsessystemet kan man vel si. Og når du trodde at problemet var over, så dukker det f**n meg opp igjen...

Joda, så her står vi da, i en garasje med vårt trengende, syke "barn".. Ha en fin kveld da dere!

Yummy in my tummy

God dag, kjære lesere. 

I dag har jeg hatt hva en kan kalle en myk start på dagen. En av de mest positive sidene med det å jobbe turnus, er dagene hvor jeg kan sove ekstra lenge, som i dag. I dag har jeg kveldsvakt, noe som betyr at jeg ikke starter jobb før nærmere 15:00. Da får jeg masse tid på morgenen til å sove ut, spise deilig frokost og forberede meg på dagen. En annen positiv side med å ha kveldsvakter er at jeg ikke trenger å legge meg med en gang jeg kommer hjem. For selv om klokken nærmer seg 23, har jeg nok av tid til å sove ut på før neste vakt. Denne morgenen har jeg brukt på å dra meg litt ekstra lenge i senga, spist en nydelig frokost, lest litt fagstoff og har nå koselig besøk av mamma. En perfekt start på dagen etter min mening. Ønsker dere alle en nydelig dag! 

#hverdag #utdanning #mat 

17 DIY-prosjekter for høstens kongler

Nå som det er høst, kryr det av små og store kongler over alt. Veldig mange av oss henter da frem raken og får konglene vekk fra plenen sammen med løvet som har falt ned, eller overser konglene frem til snøen kommer. Det ikke så mange tenker over, er at disse egner seg utrolig godt som pynt i og utenfor hjemmet. Jeg har samlet inn inspirasjon på hele 18 forskjellige prosjekter som en kan begi seg ut på med kongler i alle størrelser. 


Bildene er hentet fra pinterest

Jeg gleder meg til  få testet ut noen av disse prosjektene selv. Det aller beste er at det er billig, lett å få tak i og ikke minst naturlig! 
Hvordan pynter dere opp med kongler hjemme? 

#DIY #Inspirasjon #håndarbeid #hjemmelaget #hverdag

Foto: Stillheten

God mandag! 

Endelig ny uke med nye muligheter. Akkurat nå nyter jeg stillheten i den nestem tomme leiligheten før jeg skal ta fatt i hverdagen igjen. De siste dagene har det nesten konstant vært andre mennesker rundt meg i leiligheten. For det meste er jeg veldig glad i å være sosial, men er også avhengig av "meg-tid". Denne lille timen med kun meg selv i eiligheten er defor gull verdt for min del. 

I dag startet min andre uke i praksis i psykiatrien. Jeg stortrives og kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med hvor jeg har fått praksisplass denne gangen. Dagene er veldig annerledes nå enn da jeg var i hjemmesykepleien, roligere for det meste, men jeg har likevel fått oppleve mye spennende allerede! Jeg gleder meg til å fortsette.

Håper dere alle får en flott uke! 

#hverdag #foto #utdanning

White chocolate & pumpkin pie

Denne frihelgen har vært helt nydelig. Jeg har fått slappet av og bare kost meg masse. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og klamrer fast ved det lille som er igjen av helgen. I peisen er det full fyr, og ved siden av meg har jeg en deilig kopp med en blanding av varm, hvit sjokolade, karamell og pumpkin spice. Jeg tror jeg må dele denne oppskriften med dere en av de neste dagene, for den var nam med stor n.  

I morgen er det tid for praksis igjen, og starten på en ny uke med mange nye muligheter for gøyale prosjekter! Jeg har samlet et par godsaker til dere, så følg med videre, dette blir gøy! #DIY #oppskrift #foto #hverdag #kos #inspirasjon

Og vinnerne av konkurransen ble....

God lørdags kveld! 

Dagen i dag har gått i ett, men nå er jeg endelig klar for å trekke vinnerne av konkurransen som har pågått her på bloggen. Jeg har kommet frem til at jeg vil trekke tre vinnere siden det var en del som deltok. Vinnerne vil bli kontaktet iløpet av de nærmeste dagene på mail slik at jeg kan få sendt av gårde premiene. Jeg vil takke alle som har deltatt. Det er utrolig gøy for meg å sette i gang en konkurranse når det er såpass mange som viser interesse. Jeg har allerede et par planer for nye konkurranser fremover, så følg med videre! Vinnerne av denne konkurransen ble:

  1. Margrethe K.J.
  2. Kjerstin
  3. Sminkeentusiaster

Gratulerer til vinnerne! Og igjen, tusen takk til dere andre som deltok! 

Kunne dere tenke dere fler slike konkurranser fremover? 
Jeg håper dere alle får en nydelig helg videre! 

#konkurranse #te #foto #hverdag #pukka 

DIY: Hjemmelaget plommelikør

For en uke siden viste jeg dere hvordan en kan lage syltetøy av høstens frukter. I dag vil jeg vise dere noe annet smakfult dere kan bruke disse herlige fruktene til. Oppskriften er hentet fra godt.no, men ble ikke fulgt helt slavisk da vi mikset og trikset litt med smaker. 

Dagens DIY-prosjekt handler altså om hvordan en kan lage plommelikør. Selv hadde jeg aldri før prøvd ut dette, så dette var min aller første gang. Inspirasjonen fikk jeg av kontaktsykepleieren min da jeg var i praksis. Hun pleier å lage dette hvert år og gi det vekk i julepressang. Foreldrene mine fikk selv en slik gave sist jul, og jeg må si at jeg elsker hjemmelagde gaver. 

Til denne oppskriften trenger du: 

  • 18 plommer 
  • 750 ml vodka ( vi brukte en 60% om jeg husker rett)
  • 1,5 vaniljestang
  • 7,5 dl sukker

Vi fulgte som sagt ikke denne oppskriften slavisk. For det første delte vi oppskriften i to og gjorde dette i to omganger, mest fordi vi skulle ha det på to krukker. For det andre hadde vi vel kun vaniljestang i den ene krukken mens vi hadde kanel og nellik i den andre. Vi har jo ikke fått smakt på resultatet ennå, så vi vet jo ikke om det ble vellykket.

Fremgangsmåte: 

1. Del plommene i to, eller i båter.
2. Kast de fleste steinene, men behold fire-fem og halvknus/knekk dem med en hammer.
3. Ha plommer og steiner i et lite norgesglass, eller noe annet med helt tett lokk.
4. Splitt en vaniljestang, skrap ut frøene og ha både dem og selve stangen i glasset.
5. Hell på spriten til det dekker. Det må dekke fullstendig, ikke noe må stikke opp. Spe i så fall med kokt og nedkjølt vann.
6. Sett glasset mørkt og ikke for varmt. Prøv ikke å tenke på det i minst en måned, helst to.
7. Kok deretter en sirup av litt vann og for eksempel 3 dl sukker.
8. Ha dette i likøren, vent ytterligere noen dager og prøvesmak.
9. Fyll eventuelt på med mer sirup.
10. Etterfyll også med mer vann om du vil ha ned alkoholprosenten.
11. Ha sukker direkte i likøren om du foretrekker den schterk.
12. Sil likøren og ha den på en dekorativ flaske.

Denne fremgangsmetoden er hentet fra godt.no

Jeg ble overrasket over hvor enkelt det hele var. Spriten koster selvfølgelig en del, så det er jo ingen billig ting å lage, men smaker til gjengjeld utrolig godt. Jeg gleder meg utrolig mye til å smake på det ferdige resultatet, og ikke minst å gi noe av det til venner og kjære. 

Har dere prøvd dere på plommelikør før? 

#DIY #hjemmelaget #mat #gave #frukt #håndarbeid 

DIY: inspirasjon til morsomme Halloween-prosjekter!

Om et par dager er det kun en uke igjen til Halloween, wohoo! Jeg er egentlig ikke personen som pleier å slå ut håret og feire dagen, men har de siste årene begynt å innse at det følger mange artige prosjekter med denne dagen. Jeg har allerede store planer for et morsomt DIY-innlegg til dere som jeg tenkte å poste dagen før Halloween, altså 30. oktober. For å sanke inn litt ekstra inspirasjon har jeg nok en gang surfet rundt inne på pinterest. Det kryr av spennende prosjekter, og jeg klarer nesten ikke vente med  komme i gang med herlighetene jeg vil dele med dere. 

Feirer dere halloween? 
Hvor enter dere inspirasjon ifra? 

#DIY #Halloween #oppskrift #mat #kake #dessert #kostyme #sminke #håndarbeid

Konkurranse: Siste sjanse for påmelding!!

Nå har te-konkurranen pågått en liten stund, og på lørdag vil jeg trekke vinnerne. Jeg har ennå ikke bestemt meg for hvor mange vinnere jeg vil trekke, men det kommer også litt an på hvor mange påmeldte det blir. Til nå har interessen vært stor, og jeg håper jo selvfølgelig at så mange som mulig vil bli med. Jo fler, jo bedre, og ikke minst større og fler premier. 
Reglene er som før, lik innlegget og legg igjen en kommentar med epost. Veldig fint, og ikke minst gøy om dere også skriver hva slags type te dere liker best! Dere kan enten kommentere dette innlegget, eller gå til konkurransen ved å trykke HER!

#konkurranse #te #DIY #velvære #skjønnhet

En spennende dag i vente

God morgen, blidfiser og morratryner! 

I dag starter jeg første dag i siste praksisperiode. Ni uker igjen, og så har jeg kun ett halvår igjen av studiet. I går var jeg på min nye praksisplass og fikk informasjon om dagen i dag, om praksisplassen og diverse annet. Vi fikk utdelt turnus, kontaktsykepleiere og regler og retningslinjer for stedet. Men i dag starter det for alvor. Det er i dag jeg starter min første jobbedag i min siste praksisperiode, psykiatri. Magen min kribler, jeg er spent, nervøs og halvtrøtt, men veldig klar.

Jeg vet ikke hva jeg kan vente meg av denne praksisplassen i det hele tatt. Jeg velger derfor å ha et åpent sinn og ha som mål å lære mest mulig på disse ni ukene. Ni uker er ikke mye, det går usannsynlig fort. De neste ukene må derfor utnyttes til det maksimale. Kanskje det er psykiatri jeg kommer til å trives best i? 

Jeg håper dere alle får en flott dag! 

#utdanning #praksis #helse #jobb #karriere #foto

DIY: Hvordan dyrke sitt eget avokadotre

                  

Bildet er hentet fra google

Jeg er ikke spesielt kjent for å ha grønne fingre. Ja, jeg klarte riktignok å få bra liv i urtehagen min i sommer, men denne levde egentlig sitt eget liv. Når det kommer til juletreet jeg hadde i fjor, som liksom skulle kunne vokse seg stort og fint så kan jeg bare si dette; det ser ikke ut den dag i dag. Og det skulle halvannet forsøk til før jeg klarte å holde liv i et "buddha-tre". Halvannet fordi det første døde, og det andre rakk å bli halvdødt før jeg opparbeidet meg planteskills... Men det er noe avslappende og godt med det å ha levende planter i hus. Og ekstra gøy er det jo, når en klarer å holde liv i noe en selv har dyrket, det syntes i alle fall jeg. 

For en god tid tilbake var jeg og samboeren på besøk hos et vennepar som virkelig har grønne fingre. De hadde brukt hele terassen sin som blomsterpotte og sådd alt mulig av grønnsaker og artige planter. En av plantene som jeg falt pladask for var avokadoplanten dems. Etter å ha hentet masse inspirasjon og kunnskap, dro jeg hjem og prøvde meg på min egen plante. Resultatet ser dere under. 


Du starter altså med å fjerne stenen i en avokado fra resten av avokadoen. Prøv å ikke skade den for mye. Skallet kan bare forbli på. Dette vil falle av naturlig. Finn frem en form for pinner, jeg brukte grillspyd, og tre dem inn fra hver kant. Du trenger ikke å presse de langt inn, men nok til at de ikke faller lett ut. Sett dem så halvveis ned i vann, for eksempel en kopp, med litt avstand til bunnen. Dette er for at rota skal få plass til å gro ut. Sett så koppen et sted hvor det kan få stå i fred. Denne prosessen tar gjerne en stund, fort noen uker. Noen mener at det går fortere å plassere stenen direkte i jorden, som på bildet under, men for meg fungerte det flott med kopp og vann. 

Etter hvert som rota vokser ut, kan du begynne å gjøre klar en potte med jord. Bildene dere ser over er stadiet før jeg flyttet stenen over i potte. Pass på å ikke brekke roten under omplantingen. Vann godt og pass på at halve stenen er over jord. 

Resten går egentlig av seg selv. Jeg gjødsler jevnlig med et middel jeg kjøpte på hageland. Middelet er egentlig egnet for grønnsaksplanter, og har virkelig skutt fart på prosessen. 


I dag er planten min 38 cm høy. Den vokser mye hver dag, noe som gjør det hele ekstra gøy. Målet mitt er ikke å få frukter på treet, noe som visstnok skal være veldig vanskelig, men bare det å være med på utviklingen til dette lille treet. 

Har dere prøvd dere på avokadotre eller lignende trær? 


 

Ikke glem å melde dere på konkurransen her på bloggen. For påmelding, trykk HER

#DIY #hage #hagearbeid #planter #mat #kosthold #håndarbeid 

Klar for vinterhalvårets DIY-prosjekter

I starten av helgen var jeg og mamma på en aldri så lite handletur. Målet for denne shopping-runden var å hente inspirasjon og produkter til mine nye DIY-prosjekter. Første stopp var hobbybutikken Panduro. Her handlet jeg egentlig ikke så mye, men samplet inn mange ideer. Panduro er en relativt dyr butikk, men har et veldig godt utvalg. Som regel leter jeg etter inspirasjon der til produkter som jeg kan lete etter i billigere butikker. Men av og til har de gode tilbud, som på dette såpesettet som jeg kun betalte 65 kroner for. I settet fulgte det med såpemasse, såpeformer, dekor og lim. Jeg fikk med andre ord MYE for pengene. I tillegg kjøpte jeg et par stoff-filler som jeg tenker å ta i bruk senere i høst. 

Jeg fant også mye inspirasjon og nødvendig utstyr på Clas Olsson og Upstairs som jeg gleder meg til å ta i bruk. Dette kommer til å bli en kreativ og artig høst/vinter! Hvor handler dere inn deres hobbyutstyr? 

#DIY #hobby #håndarbeid #innkjøp #inspirasjon

En liten kopp helgekosGod lørdags morgen! Utenfor vinduene kaster vinden det fallne løvet rundt i luften. Gradestokken har jeg ikke orket å se på ennå. Her inne stter jeg, sammenkrøllet under teppet mitt med fyr i peisen og varm te på bordet. Morgenen kan ikke starte stort bedre enn det. Senere i dag er det tid for jobb igjen. Det er min faste jobbhelg denne uken, og både dagen i dag og morgendagen går derfor med til det. Det gjelder derfor å nyde disse timene før og etter jobb så mye en kan. 

Jeg har helt glemt vekk "ukens smak" i det siste. Denne teen er en indisk chai, som smaker helt nydelig! Jeg kommer dessverre ikke på hvor denne er kjøpt hen, men er i løsvekt. Mer om denne når jeg finner ut av hvor den selges. Ønsker dere alle en nydelig dag og en flott helg! 

#hverdag #foto #te #jobb

DIY: Nydelig Plommesyltetøy

Nå som høstværet har kommet og frukttrærne bugner med godsaker, er det på tide å vise dere en av mange måter dere kan utnytte de gode smakene fra frukthagen. Selv har jeg ingen frukttrær, og måtte derfor gå på slang hos foreldrene mine. De har nemlig store trær med blant annet nydelige plommer. Tidligere har all frukten falt ned og råtnet vekk, noe som er ganske trist i grunn. Jeg og mamma fant derfor ut at i år måtte vi prøve oss på noe nytt. En av tingene vi har prøvd oss på er syltetøy, nærmere bestemt plommesyltetøy. Til dette trenger dere ca. 500 g plommer, 200 g sukker, 1 kanelstang og 2 dl vann. I tillegg hadde vi nellik i et tenett for ekstra smak. Oppskriften vi brukte sa noe om vannmengden i forhold til fastheten på frukten. Jo bløtere frukter, jo mindre vann skulle en ha oppi. Vi brukte litt for mye vann, noe som førte til en veldig vandig røre. V måtte derfor spe på med maisenamel for å få ønsket konsistens. Husk å blande dette ut i litt vann før evt bruk i røren. 

Fremgangsmåte: Del plommene i to og ta ut steinene. Ha plommene i en kjele og tilsett sukker, kanelstang og vann. Kok opp og la det trekke til skallet løsner fra plommene og fruktkjøttet går i oppløsning. Juster eventuelt konsistensen med litt mer vann underveis. I følge oppskriften skal en etter dette fjerne skallet, men vi lot det være på, noe som gikk helt fint. Eventuelt kan en fjerne skall, enten ved å fiske det ut med en gaffel, eller ved å press syltetøyet gjennom en sikt med baksiden av en sleiv. Ha syltetøyet i et eller flere rene glass. Deretter avkjølte jeg det i kaldt vannbad før jeg satte på lokket og satte det i kjøleskapet. 

Oppskriften holdt til ca 5 syltetøyglass. Dette syltetøyet kan brukes til brød, knekkebrød, frokostblanding, grøt eller desserter. Det ferdige resultatet falt veldig i smak hos oss, men om en er litt kresen, kan en jo gjøre litt om på smakstilsetningen. Passer flott til julegaver eller eget bruk! 
 

Når det kommer til konkurransen så vil jeg bare si at jeg ikke har glemt den av! Planen min er å trekke vinnerne mot slutten av måneden. 

#DIY #hjemmelaget #håndarbeid #mat #dessert #høst #inspirasjon #oppskrift

Min siste dag i hjemmesykepleien...

I dag er den aller siste dagen for meg som student i hjemmesykepleien. De siste ni ukene har bare flydd av gårde, og jeg kan nesten ikke tro at jeg går inn i min aller siste praksisperiode neste uke. De siste ukene har jeg lært mye nytt. Jeg har no en gang opplevd livets slutt, glede, sorg og takknemlighet. De siste ukene har jeg også fått testet meg selv. Jeg føler jeg har vokst mye på disse ukene, og gleder meg til å ta med meg all kunnskapen videre.

Neste uke starter min siste praksisperiode, da i psykiatri. Er det noe jeg virkelig har gledet meg til i år så er det denne praksisperioden. Jeg har hørt mange historier fra de som har vært i praksis i psykiatrien tidligere. Det virker som en tøff, men lærerik periode. Jeg har litt blandede følelser for å være i psykiatrien, det skal jeg inrømme. Jeg gleder meg enormt til å komme innpå mennesker som er kommet i en krise i livet, og som trenger å ha noen som bare er tilstede. Jeg gleder meg til å se fremgang og å ta del i reisen dems. Samtidig gruer jeg meg til å se mennesker ha det så vondt. Jeg har selv vært der hvor alt føles håpløst, og er derfor litt nærvøs med tanke på hvordan jeg vil reagere når jeg ser andre som har det helt forjævlig. Men de aller fleste har en god erfaring med det å være i praksis i psykiatrien. 

Etter jul er det tid for bachelorprosjektet. Det har jeg ikke ofret så mange tanker til ennå, så det blir spennende å se hva jeg ender opp med å skrive om til slutt. 


 

Jeg må bare si tusen takk til alle som har vist interesse for bloggen den siste tiden. Selv har jeg vært litt fraværende, av diverse grunner. Nå er jeg kommet inn i skrivemodus igjen, og gleder meg masse til å vise dere alle DIY-prosjektene som jeg har samlet opp. Jeg har hentet tonnevis med inspirasjon fra Pinterest, og er nå veldig klar for å gi dere mange nye prosjekter for høsten og ikke minst julen! Mer om det en annen dag, nå må jeg hive meg i bilen for å rekke praksis. Vi blogges ;D

, Kristiansand

hits