Blogg

Jennys nyeste prosjekter

Det begynner å bli en stund siden sist jeg nevnte noe om mine DIY-prosjekter her på bloggen. En av grunnene er det at jeg har holdt på med så mange prosjekter på en og samme tid, at mesteparten ikke er modne for fremvisning ennå. En annen grunn for at det har blitt lite DIY på denne bloggen den siste tiden er fordi jeg og Jakob bestemte oss for en stund tilbake at vi skulle dele opp bloggen inn i to separate deler. Det vil si vi fant ut at det beste for Baatboerne ville være å fokusere på båtlivet og ting rundt dette, mens vi på en annen plattform ønsket å videreføre alle mine DIY-prosjekter samtidig som vi ønsker å holde en rød tråd mellom disse. Løsningen ble bloggen DIYfraHavet. 

Foreløpig er denne bloggen lagret på en nettside med en veldig tungvind nettadresse. Dette er fordi den enn så lenge er under utbygging. Nettsiden inneholder alle mine DIY-prosjekter. Jeg vil fremdeles poste prosjekter vi holder på med i båten på baatboerne, men forskjellen er at disse kun vil handle om utbygging av selve båten, eller noe som omhandler den. Jeg holder også på med en facebook-side som vil tilhøre bloggen, hvor diverse produkter vil bli lagt ut for en veldig billig penge, eller som inspirasjon til dere der ute. 

Et annet prosjekt jeg har holdt på med er en ny hjemmeside til Baatboerne. Etter en stund vil vi gå vekk fra blogg.no og over til .no. Den foreløpige nettsiden kan dere finne HER. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva dere syntes er bra/hva som bør forandres og generelt tanker om at vi flytter bloggen. Jeg jobber foreløpig med å flytte over alt av innlegg som jeg syntes er relevant, noe som har tatt mye tid til nå. Planen er å bli ferdig med den oppgaven, prøve ut den nye plattformen og egentlig bare ta det derifra. Enn så lenge vil alle innlegg bli postet dobbelt, dvs at alle innlegg som postes her, også vil bli postet på den andre plattformen (inkludert dette innlegget). Vi vil ikke slutte med å blogge her på blogg.no på en stund, og gir selvsagt beskjed hvis/når dette skjer. 

 

Stay Tuned! :D 

Jennys første møte med redningsskøyta

Så fort kan ting altså snu. I går skrøt jeg av hvor fantastisk båtlivet ute på holmene er, i dag ligger jeg fortøyd til en brygge etter hva jeg vil betegne som en mindre festlig natt. Det har seg slik at været her på sørlandet har holdt seg nokså fint frem til i går. Dermed har jeg og Njord ligget trygt og godt langs fjellknausene på øya. I går snudde derimot det flotte været, og havnivået steg høyere enn det de to tidligere ukene har gjort. På den måten var Njord på vei opp på land, noe som hørtes høyt og tydelig fra innsiden. Jeg og Embla, som denne uken er på besøk, måtte derfor ut i vind og vær for å flytte fendere og dekk slik at vi skulle ligge trygt. Dette viste seg å ikke gi det utfallet vi hadde håpet. Vannivået steg og dunkinga ble bare værre og værre. På dette tidspunktet var klokken passert 02:00 og så og si alt av hjelp lå og sov eller var for langt av gårde. Det hele resulterte i at vi ikke så noen annen utvei enn å kontakte redningsskøyta.

Da klokken nærmet seg 3 hadde jeg heldigvis fått tak i Arne som hev seg i gummibåten og kom oss til unnsetning. Da han kom frem viste det seg at det var lite han kunne gjøre annet enn å holde båten bort fra berget. Etter en liten stund dukket redningsskøyta opp, og det ble besluttet at Njord måtte flyttes. Vi løsnet derfor alt av fortøyninger og lot oss slepe inn mot havna. Da alt var ferdig var klokken passert halv fem, og himmelen hadde lysnet.

Vi våknet i dag til at vi lå fortøyd til ei brygge. Jeg vil ikke kalle mitt første møte med redningsskøyta for et gøy møte, men var enormt glad for at de dukket opp og hjalp oss.

Det beste jeg vet

Noe av det beste jeg vet er når jeg kan ligge og bare dra meg i sengen om morgenen, stå opp når jeg føler meg klar for så å bruke lang tidpå en nydelig frokost. Dette er kanskje den beste fordelen med å jobbe turnus, det at jeg kan bruke lang tid på å gjøre meg klar for dagen.

Jeg er definisjonen av B- menneske. Det å måtte stå opp klokken 6 hver morgen føles som tortur. Jeg har frem til nå jobbet nesten kun dagvakter i praksis, noe som vil si at jeg må opp mellom kvart på/kvart over 6. Eneste muligheten for at jeg skal komme meg opp så tidlig er hvis jeg spretter opp av senga uten å tenke. Hvis jeg får tenke eller slumrer på tiden, blir jeg utrolig sippete og synes veldig synd på meg selv.

Det å jobbe kveldsvakt og kunne bruke så lang tid jeg vil på å våkne, stå opp og gjøre meg klar er derfor helt nydelig!

Ny blogg!

Hei, alle der ute, og velkommen til denne nye bloggen. Jeg holder for tiden på med å rigge i stand alt her på bloggen og vil være i gang om ikke så alt for mange dager, men inntil videre håper jeg dere kan smøre dere med tålmodighet. Jeg vil snart opprette en instagramkonto og facebookside til denne bloggen slik at dere som er interesserte i å følge oss får muligheten til det. 


Vi blogges! 


, Kristiansand

hits