Huskjøp og båtsalg

Da var nok en uke gått, og plutselig har vi kommet over halvveis i den tredje måneden. I begynnelsen av uken fikk vi tømt Njord for alle våre eiendeler og begynt nedvasken. Nå gjenstår kun siste rest før båten er klar for overtakelse av ny kaptein og eier. Jeg er veldig lettet og positivt overrasket over hvor fint hele prosessen med salg gikk, og det er utrolig godt å vite at alt av papirer nå er i orden. Vi rakk til og med å få Njord inn i det norske skipsregisteret før den forlater oss, noe som vi lenge har jobbet for. I tillegg klarte Jakob å fikse autopiloten, så enhver seiltur fremover bør bli en drøm for den heldige som får være om bord. Det er godt å vite at vi i alle fall har gjort alt i vår makt for at neste eier skal få en god opplevelse med Njord Noatun, noe jeg absolutt tror det vil bli.I løpet av uken har vi, i tillegg til å ordne båten, også fått skrevet under på en rekke viktige dokumenter som vil bety mye for vår tid fremover på land. Allerede før jul begynte vi å se etter et passende hjem for oss i tiden fremover, og fant da et hus vi begge falt for. På den tiden hadde vi ikke mulighet for å legge inn noe bud, i og med at båten på den tiden ikke en gang var lagt ut for salg. Heldigvis for oss har markedet vært nokså tregt her på sørlandet, og vi rakk å hive oss med på en budrunde i siste liten, som vi til vår store lykke vant. Denne uken ble kontrakter skrevet under og overtakelsesdato satt. Om kun tre uker får vi flytte inn i vårt nye hjem. For min del gjelder det nå å fylle dagene frem mot april. Det er grusomt hvor tregt enkelte dager går når det eneste jeg gjør er å spise og samle krefter. Heldigvis har jeg fylt opp de aller fleste dager fremover med lette aktiviteter slik at tiden skal gå litt fortere. Nedtellingen mot påske har begynt, og jeg klarer nesten ikke vente med å dra frem pynten i nyinnflyttet hus. I tillegg har jeg så mange prosjekter i tankene når det kommer til det nye huset. Møbler som skal lages, rom som skal pusses opp og gammelt som skal bli nytt. Hodet mitt er så fylt opp av ideer etter å ha sittet i ro såpass lenge, at jeg klarer nesten ikke vente med å komme i gang! Jeg håper bare formen tillater meg å begynne på noen av de før lillemann melder sin ankomst....

Det eneste som gjenstår nå er at Njord blir hentet av sin nye kaptein. Litt vemodig, men også utrolig godt at alt ser ut til å ordne seg veldig greit for vår del. Skilpadden Gunnar har også flyttet ut, og blir med oss videre på ferden. Nå skal han nyte hagens grønne sletter i en periode, og hvem vet, plutselig får han sette sine søte betongben på seilbåtdekk igjen.


 

6 kommentarer

BareMonica

19.03.2017 kl.19:18

Så godt å høre at alt har gått som en drøm med salg - og gratulerer med ny bolig! :D Det blir spennende å følte oppussingen der; Du er jo så kreativ og flink på sånt! :)

Baatboerne

19.03.2017 kl.19:26

BareMonica: Tusen takk for det, og utrolig koselig å høre :)

Laila MA

20.03.2017 kl.07:19

Så bra at alt har ordnet seg. Lykke til fremover :-)

Baatboerne

20.03.2017 kl.15:09

Laila MA: tusen takk for det :)

Bente Kolbjørnsdatter Brenda

20.03.2017 kl.09:26

Gratulerer så mye!

Blir dere boende i Grimstadområdet?

Vi var nedover i helgen og fikk sommervibber.

Gode klemmer til dere❤

Baatboerne

20.03.2017 kl.15:11

Bente Kolbjørnsdatter Brenda:
Tusen takk, Bente :) Ja, vi blir i Grimstad. Håper dere kan komme en tur innom huset neste gang dere er i området :) :)

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits