Jennys nyeste prosjekter

Det begynner å bli en stund siden sist jeg nevnte noe om mine DIY-prosjekter her på bloggen. En av grunnene er det at jeg har holdt på med så mange prosjekter på en og samme tid, at mesteparten ikke er modne for fremvisning ennå. En annen grunn for at det har blitt lite DIY på denne bloggen den siste tiden er fordi jeg og Jakob bestemte oss for en stund tilbake at vi skulle dele opp bloggen inn i to separate deler. Det vil si vi fant ut at det beste for Baatboerne ville være å fokusere på båtlivet og ting rundt dette, mens vi på en annen plattform ønsket å videreføre alle mine DIY-prosjekter samtidig som vi ønsker å holde en rød tråd mellom disse. Løsningen ble bloggen DIYfraHavet. 

Foreløpig er denne bloggen lagret på en nettside med en veldig tungvind nettadresse. Dette er fordi den enn så lenge er under utbygging. Nettsiden inneholder alle mine DIY-prosjekter. Jeg vil fremdeles poste prosjekter vi holder på med i båten på baatboerne, men forskjellen er at disse kun vil handle om utbygging av selve båten, eller noe som omhandler den. Jeg holder også på med en facebook-side som vil tilhøre bloggen, hvor diverse produkter vil bli lagt ut for en veldig billig penge, eller som inspirasjon til dere der ute. 

Et annet prosjekt jeg har holdt på med er en ny hjemmeside til Baatboerne. Etter en stund vil vi gå vekk fra blogg.no og over til .no. Den foreløpige nettsiden kan dere finne HER. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva dere syntes er bra/hva som bør forandres og generelt tanker om at vi flytter bloggen. Jeg jobber foreløpig med å flytte over alt av innlegg som jeg syntes er relevant, noe som har tatt mye tid til nå. Planen er å bli ferdig med den oppgaven, prøve ut den nye plattformen og egentlig bare ta det derifra. Enn så lenge vil alle innlegg bli postet dobbelt, dvs at alle innlegg som postes her, også vil bli postet på den andre plattformen (inkludert dette innlegget). Vi vil ikke slutte med å blogge her på blogg.no på en stund, og gir selvsagt beskjed hvis/når dette skjer. 

 

Stay Tuned! :D 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits