Foto: Høst i det vakre nord

 

Da var vi her igjen. Etter en fantastisk biltur er vi kommet frem til Narvik, min perle. Vakre Nord-Norge slutter aldri å overraske med sin nydelige utsikt og vakre farger. Hver årstid så forskjellig og vakker på sin egen måte. Dette må være min syvende eller åttende biltur til nord-Norge, men likevel blir jeg like overrasket over utsikten, luften og naturen. Nå har høstfargene virkelig satt preg på de flotte skogene som dekker fjellene opp til midjen. Oransje, gul, rød og grønn i alle variasjoner. Det er så vakkert. Kameraet er ferdig ladet, pakket og klart for å samle opp nye, vakre øyeblikk. 

For det meste prøver jeg å bare nyte utsikten. Jeg tror det er minst like viktig å oppleve øyeblikket som å fange det på et bilde. Som regel sitter jeg i bilen og drømmer meg vekk i utsikten, men av og til stopper vi bilen, går ut, trekker inn litt av den friske fjell-luften, knipser noen bilder og bare nyter utsikten. 

 Det er virkelig mye å elske ved dette landet, og Nord-Norge er min absolutte favoritt når det kommer til natur og utsikt. I sommer fikk jeg så vidt oppleve midnattssolen, og bare noen måneder tidligere hadde vi ligget på bakken og sett nordlyset danse over himmelen. Året før måtte vi være bergingsbil for en hel familie på grunn av snøvær, og høsten før det fikk vi se en solnedgang med de nydeligste farger. 

 For hver gang vi er på tur i Nord-Norge, opplever vi noe nytt sammen. Det er alltid noe nytt å se, alltid et nytt sted å dra. 

4 kommentarer

Henriette Celin

23.09.2016 kl.12:38

Nord-norge er veldig flott. Spesielt om høsten og sommeren syntes jeg (:

Nyt tiden der!

Baatboerne

23.09.2016 kl.12:48

Henriette Celin: Absolutt! Tusen takk :)

REBECCA HOLDER

23.09.2016 kl.12:45

wow , wow og WOW. For noen lekre bilder. Nord er SÅ nydelig !!

Baatboerne

23.09.2016 kl.12:48

REBECCA HOLDER: Tusen takk for det :D Helt enig ^^

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits