Vi prøver igjen

God torsdag alle sammen! Nå er endelig ting blitt litt på stell her i båten igjen etter at Njord og jeg har forlatt havna for andre gang for å prøve oss på øylivet. Denne gangen er jeg heldigvis ikke alene, og ligger nå longside med en annen seilbåt fra havna, Swan Spirit.

Siden vi er to stykker og to båter, måtte vi flytte begge båtene samtidig. Med andre ord ble jeg nødt til å styre Njord. Ikke bare var det første gang jeg og Njord var på ordentlig tur sammen, men det var også min første tur som kaptein. Dere kan tro jeg var nervøs! Heldigvis er Sindre, som eier Swan Spirit, en god lærer og fantastisk god til trygging og sikkerhet. I tillegg hadde vi med oss hver vår buddy som hjalp godt til. I Njord fikk jeg med meg Arne, samme helten som hjalp oss midt på natten for en uke tilbake. Han hadde god kontroll og hjalp meg med alt mulig på turen.

Turen gikk overraskende fint, og selv med en del bølger, nok av vind og et revna forseil, kom vi oss helskinnet frem til bukta hvor vi nå ligger. Planen er å ligge her frem til Jakob er tilbake. For de av dere som følger med så vet dere at de ikke har trukket vinnerloddet når det kommer til vær og vind, men jeg krysser fingrene for at de er her om ca 2 uker. I mellomtiden skal jeg gjøre det beste ut av tiden her ute.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits