Hverdagsglimt

I dag våknet vi av at soverommet var fylt med deilig sollys fra en skyfri himmel. Midt på dagen måtte vi faktisk lufte for fullt fordi solstrålene sto rett på båten og varmet den opp. Det er helt fantastisk hvor heldige vi har vært med været de siste dagene, men fremover skal det visst ikke bli fullt så fantastisk. Det er i grunn helt greit, for her inne i båten har vi nok av prosjekter på gang for tiden. 

For noen få timer siden Jakob på et prosjekt inne på soverommet vårt. Madrassen vår ligger rett nedpå sengeplaten uten noen form for lufting. Den blir derfor fuktig og kan bli full av mugg og lukt. Han har derfor kjøpt inn en haug av lekter som han holder på med å kappe. Av lektene vil han lage en sengebunn som gir nok med luft til madrassen. Vi vil selvfølgelig vise dere hele prosessen når alt er klart. 

Denne dagen har vi også brukt til å kose oss litt her i båten. Denne uken har egentlig gått i ett, og selv om vi har brukt mange timer i båten så har få av dem gått til avslappende aktiviteter. Vi satte derfor av et par timer midt på dagen i dag hvor vi koste oss litt ekstra med pizza og tv-spill før det var på'n igjen med mekking og pakking. 

Nå er det ikke lenge igjen før det virkelig begynner å bli en bra båt med god levestandard. Jeg er både overrasket og stolt over hvor mye vi har fått til på den lille tiden vi har hatt båten. Det er virkelig en stor forskjell på hvordan den så ut da den kom til Grimstad kontra hvordan den ser ut nå. Det begynner å bli veldig hjemmekoselig og fint her, og jeg tror dette kan bli et flott hjem. For å bringe litt påskestemning inn i båten, kjøpte jeg noen søte tulipaner til den nette prisen 49,- på Ikea. Få ting er så hjemmekoselig som friske blomster. Dette er våre hverdagsglimt fra denne ganske så flotte lørdagen. Jeg håper dere alle får en flott kveld og en fortsatt strålende helg :) 

#foto #hverdag #båt #baat #baatboerne #DIY #friluftsliv 

 

6 kommentarer

spisogspar

19.03.2016 kl.21:52

Så kjekt å bo på båt:))

Baatboerne

20.03.2016 kl.11:46

spisogspar: Jaa, må si jeg begynner å like det overraskende mye ^^

Henriette Celin

19.03.2016 kl.22:21

Skjønner at det er litt bedre for dere med litt mindre sollys da ja ;-P

Og så spennende med det madrass/senge prosjektet. Gleder meg til å se mer :-D

Baatboerne

20.03.2016 kl.11:46

Henriette Celin: Så bra :D

Camilla Cecilia

20.03.2016 kl.00:51

Så mange fine og koselige bilder :-) Vakre blomster :-) Håper du får en fin helg videre! :-)

Baatboerne

20.03.2016 kl.11:46

Camilla Cecilia: Tusen takk for det ^^ I lige måde :)

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits