Flytte, vaske, pakke, kaste

God tirsdag! 

Her i huset er det kaos for tiden, og jeg måtte faktisk sjekke kalenderen på pc'en for å forsikre meg om at det faktisk er tirsdag i dag. Dagene går i ett og består for det meste i pakking, salg av møbler, rydding og vasking av båt og ikke minst sortering av hva som skal være med oss videre og ikke. I tillegg har jeg jo faktisk bachelorprosjektet gående, noe som egentlig burde oppsluke store deler av hverdagen min for tiden. Jeg har rett og slett ikke hatt noen tid til noe annet, og det er derfor dere ikke har hørt noe ifra meg. Jeg vil selvsagt dele masse bilder av båten og fremdriften vår med tanke på opprydding og forbedringer. 

Foreløpig har vi brukt mest tid på å vaske og rydde. Jakob har vært kjempeflink med alt av elektriske dupeditter som jeg ikke har peiling på, mens jeg har holdt på med litt enklere ting som for eksempel å lage hyller. Jeg har fått tatt en del bilder, men hva hjelper vel det når jeg klarer å glemme kameraet i båten? Bilder og fremgangsmåte får dere derfor senere, men da har dere noe å glede dere til! En liten smakebit på en av de hjemmelagde hyllene. 

Vi har allerede hatt flere gjester i båten enn vi har hatt hele perioden mens vi bodde i leilighet. Og det beste av alt er at det føles så avslappet og naturlig. På søndag hadde vi vår første spillkveld i båten med to gode venner, noe som var helt fantastisk. Planene for i dag er å få kjøleskapet til å fungere, ordne med lagerplass på land, flytte over noen ting i båten og selge et par møbler her i leiligheten. Været er nydelig, så det blir en fin dag å være i båten. 

Ellers vil jeg ønske dere alle en flott dag. Jeg skal huske på kameraet mitt og prøve å sette av litt tid til bloggen hver dag. Om ikke må dere ikke tro at jeg har glemt den. Det er bare veldig mye som foregår her om dagen :) 

#DIY #båt #flytting #baatboere #baatboerne #friluftsliv 

 

8 kommentarer

Henriette Celin

15.03.2016 kl.14:53

Ser jo kjempe lovende ut dette! likte veldig godt hyllen :-D

Skjønner at du har mye å gjøre på når du har både båten og bachelor oppgaven altså (:

Ha en finfin tirsdag :-D

Baatboerne

18.03.2016 kl.15:15

Henriette Celin: Tusen takk for det :D

BareMonica

15.03.2016 kl.19:25

Jeg kan bare si det med èn gang: Jeg er KJEMPEMISUNNELIG! :D :D Og virkelig glad på deres vegene i samme slengen! :)

Baatboerne

18.03.2016 kl.15:16

BareMonica: Hehe, så gøy å høre ^^ Tusen takk for det! :)

Cindy

16.03.2016 kl.19:04

så spennende!

Baatboerne

18.03.2016 kl.15:17

Cindy: Absolutt :D

Veronica S

19.03.2016 kl.11:31

Utrolig fine hyller, du er så flink!

Baatboerne

19.03.2016 kl.11:33

Veronica S: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits