Gaver som gleder

Vi har alle en venn eller et familiemedlem som har alt og som aldri ønsker seg noe spesielt til verken jul eller bursdag. Disse kan jeg bruke en halv evighet på å finne gaver til, og jeg sliter like mye hver gang. De siste årene har jeg begynt å sette mer og mer pris på det hjemmelagde og personlige. Det jeg har oppdaget er at også andre setter stor pris på slike gaver. I julen som var, lagde jeg hjemmelaget til nesten alle sammen. Ikke bare var det utrolig gøy å holde på med så mange prosjekter, men alle ble jo også veldig glade da de åpnet gavene. 

Selv syntes jeg ikke det er størrelsen på gaven som teller, men heller hvor mye tanke og kjærlighet som ligger bak. Om en ikke er av den kreative typen trenger en jo heller ikke å lage hele gaven. En kan for eksempel lage en liten tilleggsgave eller et hjemmelaget kort. Det er ofte bare små ting som skal til, og som gleder så utrolig mye. Gaven trenger heller ikke være hjammelaget, men kanskje du kan kjøpe inn noen elementer og sette dem sammen som på et par av bildene under. Nok en gang har jeg hentet masse inspirasjon fra pinterest.Hvor gøy hadde det vel ikke vært å få noe av dette i gave? 

#DIY #inspirasjon #gave #gaver #hjemmelaget #håndarbeid

4 kommentarer

Line Melbye

01.02.2016 kl.17:16

åh jeg elsker å sitte å lage ting, er så koselig og morsomt hvor mye fint det kan komme ut av ting :)

Baatboerne

02.02.2016 kl.19:05

Line Melbye: Ja, det er utrolig koselig ^^

Henriette Celin

01.02.2016 kl.17:22

Er mye fint man kan lage selv!

og her var det mye flott også. Likte spesielt de stearinlysene i kopp :-D

Lagde selv noen hjemmelagde gaver til folk til jul, og fikk også noen tilbake. Veldig koselig, og setter mer og mer pris på sånne gaver ettersom årene går merker jeg ^^

Baatboerne

02.02.2016 kl.19:05

Henriette Celin: Absolutt :D Ja, stearinlyskoppen ser utrolig koselig ut ^^ Ja, helt enig, hehe :D

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits