Dip Dyed Oreos

Sjokolade må være noe av det beste jeg vet om. En kan bruke det i mat, dessert, drikke, ja egentlig alt mulig. For en tid tilbake så jeg et utrolig kult prosjekt hvor en hadde tatt en pakke med Oreo og dekket kjeksene med hvit sjokolade. Hver av dem ble dekorert med oransj nese og sorte øyne slik at det så ut som søte snømenn. Jeg ville prøve meg på dette selv, men var noe uforberedt og endte derfor opp med et "misslykket" forsøk. Det kom likevel noe godt ut av dette forsøket, og det er dette jeg vil vise dere i dag. 

Det du trenger er en pakke med Oreo, sjokolade (mørk eller lys, valgfritt) og noen pinner. Jeg brukte grillspyd som jeg klipte i mindre deler.

Start med å føre pinnene inn i oreo-kjeksene slik at disse kan brukes til å holde i. Pass på å ikke knekke kjensen eller dele den opp. Smelt så sjokoladen slik at den ikke har noen harde klumper i seg. Neste steg kan gjøres på flere måter, men fordi jeg var litt uforsiktig med kjeksen måtte jeg legge denne ned på bakepapir og påføre den smeltede sjokoladen med skje. Jeg hadde først på den hvite sjokoladen som en basis for så å bruke en gaffel til å "hive/kaste" den mørke sjokoladen over. Sett deretter kjeksene inn i kjøleskap til sjokoladen har stivnet ordentlig. 

Utrolig lett, men også utrolig godt! Passer perfekt til selskap, vennefester, familiebesøk eller bare som snacks på en lørdagskveld. De ble ikke som jeg først hadde tenkt, men smaken overgikk alle forventninger! Jeg har heldigvis en del uker igjen å øve meg på frem mot jul, så kanskje jeg får til snømennene mine til slutt. 

Har du prøvd dette før? 
Hvilke godteri/søtsaker er dine favoritter? 

#DIY #sjokolade #oreo #mat #dessert #håndarbeid #hjemmelaget #inspirasjon 

6 kommentarer

lisarorvik

14.11.2015 kl.12:03

Dette så kjempe godt ut :)

birdbay

14.11.2015 kl.12:03

Det så jo helt fantastisk ut;) Så lekkert:) Jeg får jo ikke spist så mye godteri i og med at jeg prøver å få av noen kg da:) hehe.. Men det er ikke dermed sagt at jeg ikke har lyst på:) Ønsker deg en flott lørdag:)

Sofie Caroline Nilsen

14.11.2015 kl.12:06

Så utrolig godt ut !

Baatboerne

14.11.2015 kl.12:44

birdbay: Du får prøve deg på en sunnere variant med veldig mørk sjokolade og noe frukt, det er også utrolig deilig! :D

Veronica S

14.11.2015 kl.18:46

Ikke prøvd det, men skal prøves. Så godt ut.

Iselin Renée

14.11.2015 kl.19:07

Det så utrolig fristende ut :)

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits