Klar for vinterhalvårets DIY-prosjekter

I starten av helgen var jeg og mamma på en aldri så lite handletur. Målet for denne shopping-runden var å hente inspirasjon og produkter til mine nye DIY-prosjekter. Første stopp var hobbybutikken Panduro. Her handlet jeg egentlig ikke så mye, men samplet inn mange ideer. Panduro er en relativt dyr butikk, men har et veldig godt utvalg. Som regel leter jeg etter inspirasjon der til produkter som jeg kan lete etter i billigere butikker. Men av og til har de gode tilbud, som på dette såpesettet som jeg kun betalte 65 kroner for. I settet fulgte det med såpemasse, såpeformer, dekor og lim. Jeg fikk med andre ord MYE for pengene. I tillegg kjøpte jeg et par stoff-filler som jeg tenker å ta i bruk senere i høst. 

Jeg fant også mye inspirasjon og nødvendig utstyr på Clas Olsson og Upstairs som jeg gleder meg til å ta i bruk. Dette kommer til å bli en kreativ og artig høst/vinter! Hvor handler dere inn deres hobbyutstyr? 

#DIY #hobby #håndarbeid #innkjøp #inspirasjon

10 kommentarer

Jeg er også sånn DIY mennesker.. Og unga tar etter sin mor. Det er flust av kreative prosjekter på gang til en hver tid her i Gravingenhuset. Til mannens store fortvilelse, for ting har en tendens til å ta litt plass.. hehe.. Panduro er en av mine absolutte favorittbutikker, sammen med Stoff & Stil.. hehe.. Men, ja, det er dyrt..

Monika T Aa

18.10.2015 kl.18:17

Jeg kjøpe hobbyutstyret mitt hovedsaklig på ebay med Panduro som en god nr 2 :) Vinteren er alltid diyparadis for meg som hater snø....god grunn til å være inne

Ida

18.10.2015 kl.23:50

Handler helst på Hobbyhimmelen, Stoff og stil og Monter :)

Baatboerne

19.10.2015 kl.12:56

SirkusGravningen: Åh, jeg hadde flyttet inn på dagen! Her i hjemmet har jeg mitt eget hobbyrom hvor samboeren sjeldens stikker innom ^^ Elsker egentlig panduro jeg også, så er lommeboken som sier stopp :P

Baatboerne

19.10.2015 kl.12:57

Monika T Aa: Ja, det kan jeg tenke meg. God grunn for å holde seg inne :D Ebay er herlig, men opplever til tider at de legger ut ting grisebillig for så å by over deg til du plutselig har betalt mye mer enn du planla "/

Baatboerne

19.10.2015 kl.12:58

Ida: Hobbyhimmelen tror jeg aldri jeg har sett her i området :O

TitaLita

19.10.2015 kl.13:19

Jeg handler også på Ebay, men er jeg ute en tur, stikker jeg innom de ulike hobbybutikkene og ser over det som er på tilbud, slik får jeg også nye ideèr. 70% avslag hos Panduro er jo gull! :)

Her hvor jeg bor har vi en lokal veldig bra hobbybutikk som fører global sine varer, der er det ofte gode tilbud og ikke minst MASSE med ideèr som deles av innehaveren. Sjekk gjerne opp LitenQ på facebook en gang dere har tid! :)

Og Europris har mye rart som ofte selges ut veldig billig, gjør rett som det er noen kupp der også med tanke på sraylakk til 49 kroner stykke.

Ønsker dere en strålende dag!

Baatboerne

19.10.2015 kl.13:25

TitaLita: 70% avslag er absolutt ikke feil :D Europris, nille og biltema har ofte gjemte skatter i butikkene sine ^^ Handlet inn en del spraymaling hos biltema for litt siden, helt genialt. Skal absolutt sjekke ut siden, takk for tips!

Tusen takk, og i lige måde :D

Ida

20.10.2015 kl.19:37

Den ligger her i Henrik Wergelands gate i Kristiansand :)

Baatboerne

21.10.2015 kl.19:25

Ida: Åja, takk for svar :)

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits